OGRLICA ŽAD CITRIN SUNČEV KAMEN


Citirn je jedan od rijetkih kamenja koji poništava negativnu energiju i nije mu potrebno čišćenje ili pražnjernje. Topla energija, potiće optimizam, privlači bogatsvo i pomaže ga održati. Dobar za mentalno fokusiranje, izdržljivost i samopoštovanje. Citrin je poznat kao kamen uspjeha, jer promovira uspijeh i obilje, posebno u poslu i trgovini. Povezan je s mentalnom jasnoćom, povjerenjem, srećom,  veseljem i osjećajem moći. Dobar je općenito kao zaštitni kamen. Pomaže probavu i eleminira noćne more.Žad je kamen srca, povezan je s  srčanom čakrom i dobro djeluje na sve probleme vezane za srčanu čakru. Naravno , privlači i pojačava ljubav svake vrste. Također je kamen vjernosti i velikodušnosti. Donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost. Koristi se kod plućnih , bubrežnih problema, slabosti imuniteta,PTSP, prevelikog umora živčanog sustava.
 Žad je kamen srca, povezan je s  srčanom čakrom i dobro djeluje na sve probleme vezane za srčanu čakru. Naravno , privlači i pojačava ljubav svake vrste. Također je kamen vjernosti i velikodušnosti. Donosi emocionalnu ravnotežu i stabilnost. Koristi se kod plućnih , bubrežnih problema, slabosti imuniteta,PTSP, prevelikog umora živčanog sustava. 
Sunčev kamenje je močan za uklanjaanje strahova i fobija svake vrste. Potiče sposobnost vođenja i nositelju donosi kvalitete vođe. Smanjuje stres i depresiju. Donosi sreću i obilje; preokreće negativne energije i psihičke napade u pozitivnu energiju. Donosi porast osobne moći i životne enrgije. Koristan je za opće zdravlje, energiju, seksualnu disfunkciju, porast seksualne energije. http://www.obrt-maruzin.hr

Primjedbe